چهارشنبه، 27 شهريور 1392

پرسش :

من 27 سالمه با قد 164 و وزن 46 کیلو تغذیه ام هم خیلی خوب نیست ولی با مصرف پودر های گیاهی خیلی بهتر میشه و از همین راه هم توانستم چند کیلویی به وزنم اضافه کنم ولی در صورت عدم استفاده دوباره به روال قبلی بر میگردم لطفا مرا راهنمایی کنید.

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
اصولا با افزایش دریافت غذا وزن زیاد میشود مگر اینکه بیماری هائی مثل پر کاری تیروئید. عدم تنظیم هورمونها. زیاد کار کردن گوارش. و... ولی برای ماندگاری وزن باید توسط همکاران بنده میزان دریافت روزانه شما محاسبه و باتغییرات آن برنامه شما تدوین شود که این کار باعث آرامش شما از دریافت به اندازه و حفظ وزن شما خواهد شد.
منبع: پزشک آنلاین