چهارشنبه، 27 شهريور 1392

پرسش :

دختری 14 ساله هستم با وزن 47 و قد 156 میخواستم بدونم تا کی من فرصت قد کشیدن دارم قد مادرم 165 و پدرم 176 است ایا استفاده از قرص زینک نیچر مید تاثیری دارد؟ برنامه ی ورزشی و غذاییم باید چگونه باشد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
عموما تا پایان سن 16 سالگی قد خانم ها افزایش خواهد یافت امید است با رعایت ساعت خواب شبانه که بهتر است در ساعات اولیه شب باشد و مصرف 3 کپسول زینک در هفته و مصرف بیشتر پروتئین های حیوانی و تخم مرغ و دریافت غذا در وعدهای بیشتر برای پیشپگیری از ترشح بیش از اندازه انسولین که با ترشح هورمون رشد مقابله دارد بتوانید به قد خود برسید انشاا.. که تا پایان دوران رشد قد شما به 170 خواهد رسید. ورزشهای کششی و هوازی را در دستور کار خود قرار دهید.
منبع: پزشک آنلاین