چهارشنبه، 27 شهريور 1392

پرسش :

همسر من کلسترلش خیلی بالاست چی استفاده کنه که پایین بیاد لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
یه مقاله راهنمای رژیمی برای کاهش کلسترول در وبسایتم مراجعه کنید.به جای غذاهای سرخ شده، از کباب شده استفاده کنید. چربی های اضافی را از خوراکها و غذاهای گوشتی حذف کنید. به جای لبنیات چرب از لبنیات پاستوریزه کم‌چربی استفاده کنید. مصرف شیرینی ها پای ها و کلوچه ها و کیک ها را محدود کنید از قسمت‌ های کم چرب گوشت استفاده کنید و تمام چربی های قابل رویت را جدا کنید و از مرغ و ماهی بیشتر از گوشت قرمز استفاده کنید. باید به خاطر داشت که اگر شما اضافه وزن دارید و مقدار کلسترول خونتان بالاست کاهش وزن می‌تواند به پایین آوردن کلسترول خون کمک کند. برای کسانی که به درمان پیشرفته تری نیاز دارند درمانهای دارویی مؤثر در دسترس می‌باشد. چربی امگا ـ 3 را که در ماهی های پرچرب مثل آزاد، قباد، شاه ماهی، کیلکا و اوزون برون یافت می شود و همچنین در گردو وجود دارد، مصرف کنید.
منبع: پزشک آنلاین