چهارشنبه، 27 شهريور 1392

پرسش :

دختری 27 ساله هستم با صورت بسیار لاغر.نه مشکل تیروئید داشتم نه چیز دیگری اما بسیار لاغر هستم و این موضوع منو رنج میده.از قرص چاقی اکسیر که در عطاری موجود بود استفاده میکنم اما جواب آنچنانی نگرفتم شما چه چیزی تجویز می کنید که هم عالی باشه هم زود جواب بده؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
بهتر است به همکاران بنده مراجعه تا برنامه شما را تدوین کنند بهتر است برای مدتی از پودر گین اپ استفاده کنید و برای صورت هم از قرص ایمیدین هر صبح 2 عدد برای 2 ماه استفاده کنید. در صورت انجام ورزش برای پیشگیری از چربی شکم و مصرف مناسب غذا وضعیت شما بهتر خواهد شد.
منبع: پزشک آنلاین