چهارشنبه، 27 شهريور 1392

پرسش :

سلام میخواستم بدونم منابع روی znو ویتامین دی کدامند؟و یک فرد بالغ در روز چه مقدار باید از این منابع استفاده کنه تا کمبود نداشته باشه؟و آیا کمبود znباعث تمایل به خوردن خاک میشه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر، کارشناس ارشد تغذیه:
منابع روی در جگر گوشت شیر پنیر حبوبات و غلات می باشد و نیاز یک فرد بالغ عادی 12 میلی گرم در زنان و 15 در مردان ویتامین د در زرده تخم مرغ کره خامه و جگر موجود است بهترین منبع نور مستقیم آفتاب برای مدت 10 دقیقه می باشد مقدار مورد نیاز بزگسالان 5 میکرو گرم .
منبع: پزشک آنلاین