شنبه، 30 شهريور 1392

پرسش :

مدت یکسال هست که از پودرهای چاقی بمبا ازینای که تو دارو گیاهی هست استفاده میکنم تا چند مدت اشتهام خیلی خوب بود ولی ازون موقع که دیگه نمیخورم تا دو قاشق غذا میخورم حالم به هم میخوره میخواستم بدونم چیکار کنم کاهش وزن پیدا کردم غذا هم نمیتونم بخورم به نظر شما برای تحریک اشتهام چیکار کنم من 24 سال سن دارم در ضمن من آزمایشم دادم هیچ مشکلی نداشتم.

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر، کارشناس ارشد تغذیه:
برای افزایش اشتها می توانید از افشرده هل به میزان 5 قطره 2 بار در روز استفاده کنید به همراه یک قرص ب کمپلکس تنوع غذا و رنگ و طعم هم در اشتها می تواند موثر باشد محیط غذا خوردن و افرادی که با آنها غذا می خورید نیز تاثیر دارد.
منبع: پزشک آنلاین