شنبه، 30 شهريور 1392

پرسش :

پسری 18 ساله هستم وزن 57 قد 175.شش شب در هفته ورزش حرفه ای انجام میدهم.مدتیست به علت فشار تمرین نمیتوانم بین جلسات ریکاوری مناسب انجام دهم که منجر به آسیب دیدگیهای جزیی و کاهش کیفیت تمرینم شده است و کمتر از ده روز دیگر مسابقه دارم.میخواستم در موردنکات یا مواد غذایی طلایی و کارساز هر چند مختصر برای روزهای قبل از مسابقه و بطور کلی مناسب برای حفظ شدت و کیفیت تمرینات راهنمایی فرمایید.درمنابع بسیاری جستجو کرده ام اما مطالب متناقض کم نیست و از آن گذشته علیرغم داشتن رژیم غذایی کاملا سالم انتظار مورد نظر برآورده نمی شود.

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
شاید لازم باشد شما در این شرایط از مکمل منیزیم و مولتی ویتامین معمولی در هفته 3 شب استفاده کنید . توصیه میکنم با همکارانم در شهر خودتان ملاقات داشته باشید . روزهای قبل مسابقه کمی تمرینات را سبک کنید تا شرایط به نفع شما طی شود . در صورتی که شما قبل از تمرینات از یک برنامه غذائی پر کربوهیدرات و بعد از تمرین هم برنامه پر کربوهیدرات و پر پروتئین داشته باشید کافی است.
منبع: پزشک آنلاین