شنبه، 30 شهريور 1392

پرسش :

دختری19ساله با وزن40 و قد158 هستم.دوست دارم چاق بشم ولی اشتهای کافی برای خوردن ندارم سبزیجات رو هم اصلا نمیخورم. هیچ بیماری خاصی ندارم.البته احساس میکنم غذا زیادجذب بدنم نمیشه.دوست دارم به وزن متعادل برسم.لطفاکمک کنید که ازچه داروهایی استفاده کنم؟برای چاق شدن صورت چه کار باید کرد وسوال آخر آیا دارو یا ورزشی هست که به افزایش قد کمک کند؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
به مقاله راهنمای رژیمی برای افزایش وزن مطلوب در وب سایتم WWW:Armitaclinic,com مراجعه نمایید. تجویر دارو بدون بررسی شرایط شما امکان پدیر نیست.هیچ داروی خاصی وجود ندارد که فقط روی صورت تاثیر داشته باشدو بطور کلی اگر کسی بخواهد حجم یک قسمت بدن را کم یا زیاد کند هیچ روشی به او کمک نمیکند مگر روشهای جراحی که عمدتا توسط پزشکان متخصص جراحی پلاستیک انجام میشودازPRP تزریق پلاسما ی خودتان هم می‌توانید کمک بگیرید.لاغری صورت علل مختلفی دارد از جمله استرسٰ- تغذیه-خواب و کم آبی و...استرس با کم کردن آب بدن می‌تواند باعث لاغر شدن صورت شود .در درجه اول آب میوه . سبزی بیشترمصرف نمایندوبله
منبع: پزشک آنلاین