شنبه، 30 شهريور 1392

پرسش :

خواهری 21ساله باقد 165ووزن 46 کیلودارم که از لاغری خود رنج میبرد مشکل تیروئید ندارد وچه غذاهایی برای چاق شدن باید مصرف نماید تا وزن ایده ال داشته باشد.در ضمن گاهی شنا هم میرود .

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر، کارشناس ارشد تغذیه:
استفاده از غذاهای پر کالری و کم حجم درصورتی که اشتهای کمی دارد مفید است استفاده از مکمل ب کمپلکس نیز برای افزایش اشتها مفید است
منبع: پزشک آنلاین