شنبه، 30 شهريور 1392

پرسش :

پسر22 ساله هستم با 75وزن و 180 قد من در اصل ایروبیک و ژیمناستیک کار میکنم ولی میخوام جدیدا از کراتین استفاده کنم تاجایی که میدنوم بعضی کراتینها حجم میدهند و بعضی نیرو میشه یک مارک کراتین بهم معرفی کنید که بیشتر نیرو دهنده باشه وکمتر حجم دهنده و افزایش وزنش نهایتا 5 کیلو باشه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر، کارشناس ارشد تغذیه:
صحبت شما بیشتر تبلیغاتی است نه علمی کراتین نیرو نمی دهد در عده ای از ورزشکاران برای افزایش حجم عضلات از کراتین استفاده می کنند که باید زیر نظر متخصص تغذیه یا پزشک تیم استفاده شود و توصیه مربی و باشگاه داران غیر قابل قبول است.
منبع: پزشک آنلاین