شنبه، 30 شهريور 1392

پرسش :

من دختری 26 ساله با قد157 و 63 وزنم هست، به اندازه 2 تا3 کیلو اضافه وزن دارم و در ناحیه شکم و پهلو مقداری چاقی دارم. آیا برای رفع چاقی این ناحیه ها و کم کردن این اضافه وزن اگر از کمربند ویبره لاغری استفاده کنم به نتیجه می رسم؟ شما چه کمربندی را پیشنهاد می کنید؟ به جز این مورد من از چه راهی میتوانم مشکلم را حل کنم که جایه دیگر از بدنم مثل صورت، سینه و ... لاغر نشود؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
این کمربندها هیج تاثیری ندارد جنبه تبلیغاتی دارد اگر تاثیر داشت که مشکل چاقی دنیا حل شده بود .بهتر است برنامه زندگیتان را اصلاح کنید حتما کارهای اشتباهی می کنید که این اضافه وزن بالا را دارید رژیم های سخت نگیرید اصول درست خوردن بسیار ساده است حتما باید برنامه غذایی بر اساس شرایطتان داشته باشین.نوع رژیم خیلی مهم احتما برنامه غذایی خود را با یک متخصص تغذیه چک کنید تا از اصولی بودن آن اطمینان حاصل فرمایید. مقالات وب سایت اینجانب WWW:Armitaclinic,com راکه درارتباط با عوارض رژیم های غلط و مشخصات رژیم غذایی صحیح مطالعه فرمایید در ضمن فعالیت بدنیتان را افرایش دهید مقاله راهکارهای افزایش فعالیت بدنی را در وبسایتم مطالعه نمایید.
منبع: پزشک آنلاین