شنبه، 30 شهريور 1392

پرسش :

میخواستم بدونم برای چاق شدن یکنواخت طوری که شکم نیاورم کدام دارو موثرتر است پودر بومبا- قرص مخمر آبجو - پودر سین لس یاقرص سیپروتادین . اگر داروی بهتری هم هست به من معرفی کنید؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
هیچ رژیمی دارویی وجود ندارد که همه جا را چاق کند به جز شکم شما باید ورزش کنید در ضمن هیچ کدام از این داروها نباید خودسرانه مصرف شود اولا بایدشرایط شما بررسی شود و با توجه به شرایط دارویی تجویز شود که تاثیر داشته باشد.
منبع: پزشک آنلاین