شنبه، 30 شهريور 1392

پرسش :

برای رفع چاقی موضعی بغل ران saddle bag با چربی به ضخامت 4 cm ( بر اساس سونوگرافی ) شاک ویو یا RF جواب میده؟ چون در واقع هر پزشکی یه اطلاعاتی میده بعضی ها میگن رادیو فریکونسی موثر نیست و فقط شاک ویو جواب میده؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
بستگی داره به شرایطتون باید بررسی شوید ترکیب دو روش بهتر است ولس توجه داشته باشید اگر سابقه بیماری قلبی کبدی دارید شاک ویو خطرناک است و نباید استفاده شود.
منبع: پزشک آنلاین