شنبه، 30 شهريور 1392

پرسش :

ارزش غذایی پاچه به تنهایی چیست؟ آیا جگر مرغ کم ارزش تر از جگر گوسفند است؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
پاچه در صورتی که به تنهائی و جدا از کله طبخ شود به عنوان یک غذای کامل ولی چرب و غضروف ساز بوده و میتوان برای هر 30 گرم آن حدود 50 تا 80 کالری در نظر گرفت. جگر مرغ از نظر مواد مغذی خیلی با جگر گوسفند تفاوت ندراد اما به دلیل اینکه در صنعت مرغ داری های ما به صورت غیر اصولی و بی رویه از آنتی بیوتیک ها استفاده میشود و محل دفن همه هرمنها در جگر میباشد پس مصرف جگر مرغ اصولا مناسب نیست. و در صورت دور ریختن کار بهتری انجام داده ایم.
منبع: پزشک آنلاین