شنبه، 30 شهريور 1392

پرسش :

من 19 سال سن دارم ، 57 کیلو وزن و 168 سانتی متر قد ، آیا راهی برای بلندی قد(4 ،5 سانت) وجود دارد؟ اگر وجود دارد چی راهی است و هزینه آن چقدر است؟ ضمن اینکه ژنتیک خانواده بنده تقریبا بلند قد می باشد. و از کودکی فوتبال بازی می کردم .

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
اول باید بررسی شوید اگر صفحه رشد در اندامهابسته نشده باشد با تغذیه و هورمون درمانی امکان افزایش قدتان وجود دارد.بعد از بسته شدن صفحه رشد در اندامها و ستون فقرات امکان افزایش قد با کمک داروها و دیگر روش های غیر جراحی وجود ندارد. و عمل های جراحی هم تجربه ثابت کرده که عوارض جانبی زیادی دارند که معمولا ارزش متحمل شدن آن را ندارد و اماراه مطمئن و موثر برای بلند قد شدن انجام حرکات کششی است افزایش میزان قد با انجام حرکات کششی امکان پذیر است. انجام این حرکات نیزباعث افزایش طول استخوان نمی‌شود بلکه با رشد عضلانی ماهیچه های خلقی -عدم خمودگی ستون مهره هاوضخیم تر شدن و ترمیم پیش رونده دیسک های ستون فقرات به افزایش قد در افراد منجر می گردد.آموزش حرکات و مشاوره فقط در کلینیک به صورت حضوری انجام می شود چون باید اول متابولیسم شما اندازه گیری شود و باید یکسری آزمایشات را انجام دهید که فقط در مطب امکان پذیر است.
منبع: پزشک آنلاین