شنبه، 30 شهريور 1392

پرسش :

شما به من مصرف آبزیان ماهیان چرب سالم قزل الا و..... وعدس، ذرت زرده ‌تخم‌ مرغ توصیه کردید میخواستم بدونم با پخت و دما امگا 3 از بین نمیره ؟به چه روشی باید پخت کرد؟ ممنونم میخوام بدونم از کجا بفهمیم ماهی چرب سالم است؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
نگران اثر دمای بالای پخت و پز بر اسیدهای چرب امگا-3 نباشید. فوائد این چربی ها در حرارت بالا از بین نمی رود.
منبع: پزشک آنلاین