شنبه، 30 شهريور 1392

پرسش :

من واسه ازدواج آزمایش خون دادم، داماد مینور هست،من هموگلبین من 12.4است و فاکتورای مینوریم از حد نرمال یه مقدار کم تر است بهم گفتن یک ماه قرص آهن بخور روزی 3تا،می خواستم بدونم بر طرف میشه یعنی من مینور نیستم،وقتی روزی 3تا قرص بخورم چند روزه هموگلبینم به 13.5میرسه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر منصور ریسمانچیان:
سلام با این میزان هموگلوبین شما مینور نیستید ولی فقر آهن دارید که با قرص ها در همان یک ماه اگر مشکل خاصی نداشته باشید برطرف می شوند .
منبع: پزشک آنلاین