شنبه، 30 شهريور 1392

پرسش :

من جوانی 33 ساله هستم و وزنم 110گیلو گرم می باشد و به علت مشغله کاری زیاد و همچنین عمل دی سی ار مزمن انجام داده ام هم اکنون برای کاهش وزن چه کاری باید انجام دهم در ضمن دوچرخه ثابت در منزل هم دارم ولی نمی دانم طبق چه برنامه ای از آن استفاده نمایم.

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
در درجه اول باید نحوه زندگی و رژیمتان اصلاح گردد. حتما برنامه غذایی خود را با یک متخصص تغذیه چک کنید تا از اصولی بودن آن اطمینان حاصل فرمایید. مقالات وب سایت اینجانب WWW:Armitaclinic,com راکه در ارتباط با عوارض رژیم های غلط و مشخصات رژیم غذایی صحیح مطالعه فرماییدچون وزنتان بالاست و امکان آسیب وجود دارد بهتر از روزی 20 دقیقه پیاده روی شروع کنید و 10 دقیقه رکاب سبک بزنید دوچرخه ثابت را فعلا به همین زمان بسنده کنید تا کمی وزنتان پایین بیاید بعد زمان آنرا زیاد نمایید.
منبع: پزشک آنلاین