يکشنبه، 31 شهريور 1392

پرسش :

آیا درسته که میگن کسیکه کلیه ش سنگ و شن داره نباید گوجه و و دلستر و لبنیات بخوره؟ بنظر شما باید چه چیزهایی مصرف کنم تا جلوی بزرگ شدن سنگ رو بگیره؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
نوع سنگتون چیه/ جنس سنگ خیلی مهم و مواد غذایی که گفتین بسته به جنس سنگ داره اگه جنس سنگ اگزلات باشه اسفناج، ریواس ، چغندر ، آجیل، شکلات ، چای ، گوجه و و دلسترو توت فرنگی را باید محدود کرد.
منبع: پزشک آنلاین