يکشنبه، 31 شهريور 1392

پرسش :

مرد33 ساله هستم تریگلیسرید من 185هست کلسترول 173و قند 90می خواستم اگه ممکنه به جز نان چه غذاهایی تر یگلیسیرید خون را بالا می بره؟چون یک نفر می گفت پنیر هم زیاد می کنه.

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
اصولا در صورت مصرف مازاد مواد کربوهیدراتی که بیشتر در نان و غلات و سیب زمینی و ذرت و ... یافت میشوند تری گلیسیرید بالا میرود ولی در صورتی که با دقت توسط مشاور شما میزان نیاز کالری شما محاسبه و تنظیم شود شما نباید ترسی از مصرف نان و غلات داشته باشید.
منبع: پزشک آنلاین