يکشنبه، 31 شهريور 1392

پرسش :

پسری 18 ساله ام و سال کنکور را در پیش دارم. الان حدود 3 تا 4 ساعت درس میخوانم . اما با شروع مدارس باید ساعت مطالعه خودم را دوبرابر کنم . می خواستم بپرسم شما برای این سال که باید زیاد درس بخوانم چه برنامه ای برایم پیشنهاد دارید(من لاغر و کم خون نیز هستم). راستی شما برای افزایش قدم (هم اکنون170)چه دارویی پیشنهاد می کنید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
برای افزایش قد خوب است که شما برای مطالعه زمان صبح را انتخاب کنید و شبها خیلی زود به رختخواب بروید تا شرایط افزایش قد شما فراهم شود . خوب است که در وعدهای ناهار از مواد پروتئینی بیشتری استفاده کنید و سبزیجات را که منبع خوب مواد مغذی هستند را در وعدهای خود بیشتر کنید . در وعده صبحانه از پسته . فندق. بادام. کشمش. برگ خشک میوه ها. خرمای خشک. بیشتر استفاده کنید و خوب است که موقع مطالعه از این غذاها استفاده کنید . اصولا افراد لاغر فقط در وعدهای اصلی میخورند و میان وعدهای خود را فراموش میکنند. لازم است شما بعد از شام و حتی قبل از خواب چیزی بخورید. مثلا شیر و .. برای افزایش قد هفته ای 3 شب از کپسول زینک استفاده کنید و برای افزایش اشتها هم همراه صبحانه و عصرانه یک کپسول امگا تیری 1000 میلی گرمی میل کنید.
منبع: پزشک آنلاین