يکشنبه، 31 شهريور 1392

پرسش :

من 27 سالمه و به بیماری فاویسم مبتلا هستم ولی یه سوال داشتم که از خیلی از دکتران داخلی پرسیدم نتونستن جواب بدن ... من به باشگاه بدنسازی میرم آیا میتونم از قرصهای آمینو اسید استفاده کنم یانه اگه نه پس از چه قرصی برای تامین پروتیین و کربوهیدرات بدنم استفاده کنم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر، کارشناس ارشد تغذیه:
برای بیماری فاویسم فقط مصرف باقلا مشکل دارد اما ترجیحا از مواد طبیعی استفاده کنید بهتر است تا قرص و دارو.
منبع: پزشک آنلاین