يکشنبه، 31 شهريور 1392

پرسش :

پسری 17 ساله هستم که از لاغری بسیار زیاد رنج می برم. از بچگی نیز به همین شکل بوده ام. طی آزمایشاتی که دادم مشخص شد که کم خونی و انگل ندارم. اما زمانی که دراز میکشم و بعد بلند میشم جلوی چشمم سیاهی میره ، خیلی زود به زود گرسنه میشم ، در مسابقات ورزشی نیز زود خسته میشم. سپاسگذار میشم که برای بنده راه حلی ارائه بدهید که به وضعیت جسمانی ایده آلی برسم.

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر، کارشناس ارشد تغذیه:
لاغری می تواند ارثی باشد در مورد سرگیجه باید از تستهای آهن استفاده کنید و در صورتی که کمبود آن مشخص شود قرص آهن مصرف نمایید برای ورزش نیز از مکمل ب کمپلکس استفاده نمایید.
منبع: پزشک آنلاین