يکشنبه، 31 شهريور 1392

پرسش :

من 34 سال دارم و آزمایش ویتامینDداده ام که مقدارش 28 بود و رنج طبیعی که در برگه آزمایشگاه بود 47تا 140 بود. میخواستم بدانم چه مکملی برای این کمبود برایم مناسب است در ضمن من مدت یک ماه است که یک روز در میان مولتی دیلی و منیزیم 21سنتری مصرف میکنم.

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر، کارشناس ارشد تغذیه:
استفاده از نور خورشید به مدت 10 دقیقه مفید است می توانید از قرصهای ویتامین د3 نیز استفاده کنید.
منبع: پزشک آنلاین