يکشنبه، 31 شهريور 1392

پرسش :

من 23 سال سن دارم 47-46 کیلو وزن دارم با قد 158 من سینه هام خیلی کوچیکه به مدت 8 سال یا بیشتر روزی یه نصف قرص لووتیروکسین سدیم مصرف می کردم ولی الان درمان شدم کاملا از طرفی به مدت دو سه سال هست که قرص دیان مصرف می کنم سوالم اینه که اولا اگه جای دیان از قرص یاز استفاده کنم بهتر نیست و تاثیری روی سایز سینه هام نداره؟هرچند کم؟دوما اینکه تیرویید من روی رشد سینه هام تاثیر گذاشته؟ در ضمن من دیدم شما قرص های گیاهی رو رد کردین یعنی هیچکدام معتبر نیستن؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
بهتر از ورزش و رژیم غذایی کمک بگیرین .محصولات بزرگ کننده (مثل کرم ها و قرص ها و …) بیشتر جنبه ی تبلیغاتی دارند و واقعا نمیشه به اونها اعتماد کرد.چون وزن شما کمتر از حد نرمال است حتما با متخصص تغذیه در خصوص تغذیه اصولی برای افزایش وزن مشورت کنید.سعی کنید مواد غذایی پر کالری مثل روغن زیتون،مغز گردو،بادام زمینی و پنیرهای کم چرب رو حتما در رژیم غذایی خودتون جا بدید.افزایش وزن برای بزرگ شدن اندازه ی سینه ها کاملا ضروری هست.البته باید مراقب باشید که دچار اضافه وزن هم نشید. مصرف سویا -گیاه شیرین بیان-رازیانه میتونه باعث افزایش سطح هورمون زنانه ی استروژن و تا حدی باعث بزرگ شدن سینه‌ها بشه.تیرویید تان هم اگر پرکار می‌تونه بر رشد سینه هاتاثیر بزاره در موردقرص دیان به چه منظور استفاده می‌کنید؟
منبع: پزشک آنلاین