يکشنبه، 31 شهريور 1392

پرسش :

خانمی21 ساله متاهل هستم.6 روزی هست که دست چپم خواب رفته وگزگز میکنه مخصوصا انگشت کوچکم که بی حسه دکتر عمومی رفتم نوار قلب دادم سالم بود به من ویتامین ب1و فولیک اسید دادن به ترتیب روزی 1 عدد وشبی 1عدد.من فیزیک سراسری قبول شدم میخواستم برام قرص تقویت حافظه یا مواد غذایی به صورت طبیعی معرفی کنید.

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
مصرف مواد حاوی آنتی‌اکسیدان مانند سیب کنجد؛توت‌فرنگی، گوجه‌فرنگی، هندوانه، گریپ‌فروت، توت قرمز، مرکبات، زیتون، ماهی، آجیل، هویج و.میوه‌ها و سبزیجات رنگی، سبوس‌ها.. . مواد حاوی امگا3 مانندماهی سالمون مغزها، آووکادو،مفید هستندگرسنگی ها طولانی بیشتر از 6-7 ساعت می‌تواند نقش موثری در کاهش قدرت حافظه داشته باشد.
منبع: پزشک آنلاین