يکشنبه، 31 شهريور 1392

پرسش :

پسری 22 ساله هستم با قد 195 و حدودا 95 کیلو وزن.همه ی اندام من تناسب داره و هیچ جای من چاق به نظر نمیاد.ولی جدیدا شکم و پهلو آوردم و حدود یک ماه هم هست که دوباره تمرینات بدنسازی رو شروع کردم.یک نفر برای آب شدن شکم و پهلو ها به من قرص ال کارنتین رو معرفی کرد.خواستم نظر شما رو در مورد مصرف این قرص و عوارض جانبی آن بدونم که آیا اصلا این قرص به درد من میخوره یا نه.در صورت صلاح و مصرف خواهشا یه برند خوب رو هم معرفی کنید.

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
باید وضعیت کلیه و تیروئیدچک شود اگر مشکل کلیه و تیروئید نداشید منعی ندارد .ولی اول بایدبرنامه غذایتان اصلاح فرمایید.حتما به متخصص تغذیه مراجعه فرمایند به جز وزن و قد فاکتورهای دیگر هم مهم است و باید درصد توده های مختلف شما درصد چربی عضله و آب اندازه گیری شود و با تخمین متابولیسم و شرایط فیزیولوژیک رژیم مناسب وبرنامه ورزشی را طراحی کرد. در ضمن دوست عزیز احتمالا شماچاقی موضعی یا سلولیت دارید که یکی از مشکلات رایجی است که حتی بسیاری افراد با وزن طبیعی از آن رنج می برند. معمولا رژیم غذایی به همراه فعالیت بدنی مناسب برای همه افرادی که از این نوع چاقیهای موضعی رنج می برند توصیه می گردد. ولی تجربیات و مطالعات نشان داده اند که این توده های چربی با رژیم غذایی و ورزش به تنهایی ریشه کن نمی شود. خوشبختانه امروزه روشهای مختلفی در کنار رژیم و ورزش در دنیا مورد استفاده قرار می گیرد. که از جمله برترین این تکنولوژِیها می توان به دستگاه رادیوفرکوئنسی ((RF ، کربوکسی تراپی و مزوتراپی و ... اشاره کرد که مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) قرار گرفته است. به مقاله سلولیت چیست در وب سایت اینجانب و خدمات کلینیک مراجعه فرمایید.
منبع: پزشک آنلاین