شنبه، 13 مهر 1392

پرسش :

بعد 1سال بدنسازی و بهبود تغذیه به وزن دلخواهم رسیدم بهترین راه برای جلوگیری از کاهش وزن دوباره چی هست بخصوص در ماه رمضان آخه تو عرض 1ماه! زحمت 1ساله من برای افزایش وزن به هدر میره از شما خواهش میکنم به چه روشی وزنم تثبیت کنم؟ و اینکه مصرف سیپروهپتادین و مخمر جو باهم مشکلی ایجاد نمیکنه؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
بهترین راه ادامه تمرینات و تغذیه خوب و مناسب. در ماه رمضان باید سعی کنید با تغذیه خوب شرایط را حفظ کنید. مصرف سیپروهپتادین و مخمر جو باهم مشکل نیست ولی دوره ای مصرف آنها را قطع کنید. ولی کلا مصرف آنها بسته به شرایط شما دارد به نکات زیر توجه کنید موارد منع مصرف مخمر آبجو : - افراد مبتلا به نقرس نباید از آن استفاده کنند. - افرادی که سیستم ایمنی بدنشان خیلی ضعیف است، باید از مصرف آن خودداری کنند. تداخلات احتمالی و عوارض جانبی: - به ندرت در برخی افراد ایجاد آلرژی می ‌کند. - مصرف هم زمان این مکمل با داروهای بازدارنده ی اکسیداز و تک آمین ها (موجود در داروهای پارکینسون و ضدافسردگی) موجب افزایش فشار خون می‌ گردد. - مکمل مخمر آبجو اثر داروهای مخصوص دیابت را تقویت کرده و موجب کاهش قند خون و هیپوگلیسمی می‌ گردد. - ممکن است افرادی که به تازگی مصرف این مکمل را آغاز کرده‌اند، دچار نفخ گردند. - ممکن است در موارد نادر میگرن را تشدید کند. سیپروهپتادین این دارو همانند همه داروها عوارض دارد به خصوص درافرادی که مثلا مبتلا به گلوکوم یا مشکل پروستات ٰو هایپرتیروییدی و زخم پپتیک و...... هستند.
منبع: پزشک آنلاین