شنبه، 13 مهر 1392

پرسش :

من از پودر های چاقی حاوی کورتون استفاده میکردم به نام افلاطون وزنم 30 کیلو بالا رفت اما الان روز به روز وزنم پایین میاید برای برنگشتن به وزن قبلی چکار کنم خیلی نگرانم؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
این داروها بسیار مضرند کورتون عوارض بسیار دارد و افزایش وزنی که می دهد کاذب و بعد قطع دارو بر می گردد.برای افزایش وزن به نکات زیر توجه فرمایید دریافت مناسب کربوهیدرات هاشامل نان و غلات و عسل، مربا و میوه های رعایت تنوع و تعادل غذایی در برنامه روزانه و استفاده از تمام گروه های غذایی شامل نان و غلات، سبزی ها و میوه ها، شیر و لبنیات، گوشت، حبوبات و تخم مرغ و انواع مغزها، چربی ها و روغن ها استفاده از غذاهای کم حجم و پر انرژی مثل استفاده از میوه های خشک، خرما، عسل، مربا، گردو، کره در وعده صبحانه استفاده از روغن های مناسب مثل روغن زیتون همراه با مصرف سالاد و سبزیجات استفاده از چاشنی های برای تحریک اشتها. مصرف مخلوط گروه های غذایی برای افزایش دانستیه انرژی مثل ماکارونی و پنیر، پوره سیب زمینی با روغن زیتون و پنیر، کیک های گردویی، شیر موز، شیر شکلات،جوانه گندم و نارگیل افزایش مصرف مناسب میان وعده ها مثل بیسکویت، کیک، کلوچه، نان و پنیر و خرما، پوره سیب زمینی، سیب زمینی پخته، میوه های تازه و خشک، بستنی، انواع مغزها، (گردو، بادام، گردو، پسته، فندق)، ساندویچ کره و بادام زمینی، ساندویچ کره و عسل
منبع: پزشک آنلاین