شنبه، 13 مهر 1392

پرسش :

برادر من 15.5 سالشه وهمش از کوتاهی قدش گله میکنه(157) لطفا راهنماییم کنید که چیکار میتونم واسش انجام بدم؟ آیا زدن موی صورت(سبیل)در افزایش قد تاثیری داره؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر، کارشناس ارشد تغذیه:
با توجه به سن ایشان استفاده از هر 6 گروه مواد مغذی که در لیست جایگزین می توانید ببینید به همراه ورزش می تواند در بلند شدن قد موثر باشد ترجیحا ورزشهای کششی البته ژنتیک نیز در این زمینه به همراه قد والدین موثر است
منبع: پزشک آنلاین