شنبه، 13 مهر 1392

پرسش :

دختری 21 ساله هستم قدم 166 و وزنم67 است واستخوان بندی درشتی هم دارم وزن ایده ال ومناسب من چه مقدار باید باشه ومن باید چه مقدار وزنم را کاهش دهم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
شاید شما در درشت بودن استخوان بندی خود اشتباه میکنید چرا که با استخوان بندی درشت شما میتوانید وزن حدود 67 تا 70 کیلو داشته باشید اگر شما بد خوری دارید این میتواند باعث وزن ایده ال و در عین حال داشتن شکم برای شما باشد . پس به همکاران بنده مراجعه تا برنامه شما تدوین و پایش شما به صورت اصولی انجام شود.
منبع: پزشک آنلاین