شنبه، 13 مهر 1392

پرسش :

زنی هستم 40 ساله و 2 فرزند 12 ساله و 8 ساله دارم.قدم 160 و وزنم 61 و600 است.کم خونی داشتم ولی با خوردن دارو برطرف شده.وقتی رژیم بگیرم لاغر میشوم در غیر آن صورت دوباره اضافه وزن پیدا میکنم.2 ماهی هم هست که ورزش با دستگاه میروم.ناحیه پهلو و شکمم بزرگ میشود.در ضمن همیشه دلم چیزهای شیرین میخواهد.چکار کنم؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
شما باید روش صحیح و درست خوردن را بیاموزید تا دچار اضافه وزن نشوید و فعالیت بدنی را افزایش دهید هر 2 تا 3 ساعت 1 میان عده مثل شیر و میوه مصرف کنید ولع شما را به شیرینی کم می کند.
منبع: پزشک آنلاین