شنبه، 13 مهر 1392

پرسش :

پسری هستم 22 ساله با قد 165، با وزن تقریبآ 52 خیلی لاغرم برای افزایش وزن وتناسب اندامم چیکاری باید انجام بدم؟ البته پاهام پرانتزی هست وزن مناسبم چقدر باید باشد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
حدود وزن ایدال برای شما 65 الی 67 میباشد ولیکن به لحاظ مشکل شما بهتر است حدود 60 کیلو را در نظر بگیرید . برای رسیدن به این وزن کافی است به همکاران بنده مراجعه تا دریافت شما را افرایش دهند و در صورت نیاز به مکمل یا پروتئین صنعتی مقدار آن توصیه تا مشکل شما حل شود.
منبع: پزشک آنلاین