شنبه، 13 مهر 1392

پرسش :

من مشکل یبوست شدید دارم. یعنی خودم فکر میکنم شدیده! من آب کم میخورم ولی زیاد هم که میخورم فقط ادرارم افزایش پیدا میکنه.شاید به زور هر8 یا10 روز یه بار احساس دفع اونم به سختی بهم دست بده. ولی چند وقت پیش بخاطر خونریزی کیستی که داشتم به من سرم وصل کردن و شکمم کار کرد خواهرم نظرش این بود که من دچار کم آبی از راه وریدی هستم.راهنماییم کنید دیگه از خوردن منیزیم هیدروکساید خسته شدم ممنونم.

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
برای درمان یبوست باید هم زمان دریافت آب و فیبر (سبزیجات)و تحرک بدنی زا انجام داد وگرنه تاثیری ندارد.
منبع: پزشک آنلاین