شنبه، 13 مهر 1392

پرسش :

دختری 22 ساله ام قدم 160 و ورزنم 43 کیلو.خیلی لاغرم.یعنی اسکلت متحرکم. می خوام وزنم رو زیاد کنم تا به 52 برسه. قرص مخمر آبجو (top levuer) و پودر گین آپ گرفتم پودری که گرفتم مال کودکانه می خواستم بدونم اگه از همین پودر گین آپ کودکان استفاده کنم برای من اثری داره؟ یا باید بزرگسالانش رو بگیرم؟ مواد تشکیل دهندشون فرق میکنن؟آخه بزرگسالانش قیمتش زیاده سخته برام.چکار کنم که چاق بشم؟ شما پودر یا قرص دیگه ای رو پیشنهاد نمی کنید؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
با رژیم هم می‌تونید وزن بگیرید نیاز به هزینه زیاد نیست از مکمل کودکان می تونین استفاده کنید پیدا کردن علت لاغری خیلی مهم است وگرنه ممکن است درمان پیشنهادی غیر موثر باشد. لذا توصیه می شود حتما به متخصص تغذیه مراجعه فرمایند و اگر قبل درمان علت لاغری را پیدا نکردند زیاد به درمان نمی شود امیدوار بود .به جز وزن و قد فاکتورهای دیگر هم مهم است که باید بررسی کرد.به مقاله راهنمای رژیمی برای افزایش وزن مطلوب در وب سایتمWWW:Armitaclinic,com مراجعه نمایید.
منبع: پزشک آنلاین