شنبه، 13 مهر 1392

پرسش :

من مهرداد 21 ساله دارای 182 قد و حدودا 62 کیلوگرم وزن هستم. مدتی است میخواهم وزن خود را افزایش دهم. آیا استفاده از قرص هایی که در ماهواره تبلیغ می کنند مثل کربن و فت مکس واقعا می توانند بدون عارضه به افزایش وزن من کمک کنند؟ آیا استفاده از دارو موثر است یا برنامه غذایی بهتر است.

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
بسته به شرایط شما داره ولی برنامه غذایی بهتر.تمام این داروها مضرند البته داروهای کم ضررتر هم هست ولی پیش از مصرف هر نوع دارو و مکمل حتی داروهای چاق کننده مورد تایید وزارت بهداشت ابتدا باید شرایط بدنی شما سنجیده شود و وضعیت کلیه و کبد چک شود و با تخمین متابولیسم و شرایط فیزیولوژیک مکمل و مقدار آن را پیشنهاد نمود.توصیه هر نوع دارو وکمکل حتی گیاهی بدون ارزیابی وضعیت سلامتی می تواند سلامتی شما را به خطر اندازد.
منبع: پزشک آنلاین