شنبه، 13 مهر 1392

پرسش :

دائم در رسانه ها از مزایای ماءالشعیر می شنویم ولی بعد عنوان می شود که انواع موجود در بازار صرفا عصاره و نوشابه هستند. چه طور می توانیم به انواع اصلی دسترسی داشته باشیم. آیا ماءالشعیر های تلخ بدون شیرین کننده مفیدتر هستند؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
ماءالشعیر های تلخ بدون شیرین کننده مفیدتر ند. می‌توانید درمنزل تهیه کنید.طرز تهیه 1- مقداری جوی مقشر (بی پوست) را بعد از آنکه خوب شسته شد در آب می جوشانند، سپس این آب را دور ریخته و مجدداً به جو، آب تازه افزوده و مخلوط را می پزند تا دانه های جو شکفته شده و دهان باز کنند. در این حال، مخلوط را با پارچه ای صاف می کنند بدون آنکه پارچه را فشار دهند. آب صاف شده را پس از سرد شدن مورد استفاده قرار می دهند . 2- روش دیگر مواد لازم جو مقشر 150 گرم ریشه شیرین بیان 8 گرم آب به مقدار کافی طرز تهیه: جو را با آب گرم شسته و در مقداری آب می جوشانند تا جو شکفته شود بعد از رسیدن حجم مخلوط به 1000 گرم آن را صاف می کنند و ریشه شیرین بیان را درون مایع صاف شده انداخته و 24 ساعت صبر می کنند. آنگاه مخلوط را صاف کرده و از جوشانده مصرف می نمایند. 3- روش دیگر مقداری جو را در 20 برابر وزن خود آنقدر می جوشانند که 5/2 آن بماند. سپس مخلوط را صاف کرده و مصرف می نمایند.
منبع: پزشک آنلاین