يکشنبه، 14 مهر 1392

پرسش :

ورزش والیبال انجام میدهم بعد از اتمام ورزش سردرد میگیرم و مجبورم آب قند بخورم تا خوب شوم آیا کارم اشتباه نیست وچکار باید بکنم ؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
باید بررسی شوید اطلاعاتی که دادی خیلی زیاد نیست. این کارتون اشتباه چون مصرف مواد قندی می‌تونه باعث تکرار این حالت بشه توصیه می‌کنم 2 ساعت قبل ورزش 3 عدد خرمای خشک یا 1 لقمه نان پنیر یا 1 نوع میوه استفاده کنید برای آب خوردن برنامه داشته باشید 2 ساعت قبل ورزش 1 لیوان و1 ساعت بعد1 لیوان وسط ورزش هم دائم جرعه جرعه آب بنوشید اگر ورزشتان بیش از 1 ساعت طول می‌کشد وسط ورزش چند عدد خرمای خشک یا کشمش مصرف کنید امیدوارم با این ها خوب بشی.
منبع: پزشک آنلاین