يکشنبه، 14 مهر 1392

پرسش :

من حدود 10 کیلو کم دارم. ولی قبلا دکتری رفتم که از شیوه ی مشاورش راضی نبودم. من می خواستم بدونم که شما دقیقه مشخص می کنید که در هر وعده من چی باید بخورم؟ چون خیلی بی اشتها هستم به جای 3 وعده قبلا به من دستور 6 وعده دادن که تقریبا خوب بود . می شه راجع به اینها توضیح بدید و بگید ضمن مراجعه به مطب من چند ماه به وزن ایده ال می رسم؟ 26 ساله ام و متاهل.

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
من روی متابولیسم و فیزیولوژی بدنتان کار می‌ کنم به نحوی که اشتهایتان زیاد شود و مشخص نمی کنم که در هر وعده چی باید بخورید آزاد هستید هرچه دوست دارید بخورید . نمی‌تونم دقیق بگم بعدچندماه به وزن ایده ال می‌رسید باید علل لاغریتان پیدا شود که نیاز به آزمایش کامل می باشد.
منبع: پزشک آنلاین