يکشنبه، 14 مهر 1392

پرسش :

33 ساله هستم قد162 و وزن 58 کیلوگرم است. همیشه وقت صبحانه بعد از 4 یا 5 لقمه حال تهوع بهم دست میدهد و نمی توانم صبحانه کامل بخورم؟ آیا مصرف قرص مخمر آبجو برای هر وعده 4 عدد ضرری ندارد ؟در 10 روز گذشته بعد از صبحانه یک کپسول امگا 3 استفاده می کنم می خواستم بدونم آیا ضرری دارد یا نه و می تونم ادامه بدهم یا خیر؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
باید بررسی شوید تهوع علل مختلفی دارد اطلاعاتی که دادی زیاد نیست پیش از مصرف هر نوع دارویی ابتدا باید شرایط بدنی شما سنجیده شود و وضعیت کلیه و کبد چک شود و بعد برای بر اساس شرایط فیزیولوژیک و فردی مکمل و مقدار آن را پیشنهاد نمود. توصیه هر نوع دارویی حتی گیاهی بدون ارزیابی وضعیت سلامتی می تواند سلامتی شما را به خطر اندازد . مقدار پیشنهادی کاملا بستگی به شرایط شما دارد و و ممکن برای شما عوارض داشته باشد عوارض مخمر آبجو : موارد منع مصرف مخمر آبجو : -افراد مبتلا به نقرس نباید از آن استفاده کنند. - زنان باردار یا شیرده بهتر است از مصرف آن خودداری کنند، مگر زیر نظر پزشک. - افرادی که سیستم ایمنی بدنشان خیلی ضعیف است، باید از مصرف آن خودداری کنند. تداخلات احتمالی و عوارض جانبی: - به ندرت در برخی افراد ایجاد آلرژی می ‌کند. - مصرف هم زمان این مکمل با داروهای بازدارنده ی اکسیداز و تک آمین ها (موجود در داروهای پارکینسون و ضدافسردگی) موجب افزایش فشار خون می‌ گردد. - مکمل مخمر آبجو اثر داروهای مخصوص دیابت را تقویت کرده و موجب کاهش قند خون و هیپوگلیسمی می‌ گردد. - ممکن است افرادی که به تازگی مصرف این مکمل را آغاز کرده‌اند، دچار نفخ گردند. - ممکن است در موارد نادر میگرن را تشدید کند. در مورد امگا 3 اگر مشکل خاصی مثل بیمارهای کبدی ندارید اشکال ندارد بهتر است از مصرف طولانی مدت این مکمل ها بدون تجویز پزشک خودداری نمایید .
منبع: پزشک آنلاین

نظرات کاربران