يکشنبه، 14 مهر 1392

پرسش :

پسری 18ساله با قد 177و وزن 82کیلو هستم وبه ورزش بدنسازی علاقه مند هستم ومیخوام از مکمل ها استفاده کنم مثل :پروتئین ,کراتین البته شنیدم کراتین ضرر داره لطفا اگر امکان دارد مکمل بی خطری که کار کراتین را انجام دهد به من معرفی کنید یا اگر میتوان ضرر کراتین را کاهش داد لطفا مرا آگاه کنید در ضمن اگر زحمتی نیست طریقه استفاده از این مکمل ها را بگویید .

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
برای تقویت عضله راه آخر کراتینن نیست ولی امروزه مرسوم شده که باشگاه ها و افراد برای تقویت عضله و افزایش حجم و بازتوانی بدن از کراتین استفاده می کنند و به این صورت که به مدت هفت روز هر روز 5 تا 7 گرم کراتینن را طی روز در چند نوبت تا این سقف مصرف میکنند و بعد از این دوره برای مدت 1 تا 2 ماه هر روز 1 تا2 گرم روزانه مصرف میشود اما بهترین کار این است که با مصرف درست وعدها و دریافت مقداری از مکملهای مجاز شما به این سقف دلخواه برسید . جالب است بدانید بعضی از قهرمانان جهانی بدون استفاده کراتینن به هدف خود رسیده اند . سعی کنید به یکی از همکاران بنده در شهرتان ملاقات داشته باشید تا زیر نظر وی برنامه شما تدوین و در صورت نیاز به مکلمل کنترل شده مصرف کنید .
منبع: پزشک آنلاین