يکشنبه، 14 مهر 1392

پرسش :

آیا مصرف ارژنین و استیو جویس(کلسیم)و ورزش برای افزایش قد در سن22 سال جواب میدهد؟و سوپر کراتین برای افزایش قد وعضله سازی جواب میدهد؟و آخرین زمان دقیق رشد استخوان ها چه زمانی است؟4-چگونه متوجه شویم رشد بدن متوقف شده است؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
رشد قد در آقایان تقریبا در 18 سالگی به پایان میرسد اما با تهیه گرافی از مچ دست میتوان اطمینان حاصل کرد که هنوز رشد ادامه دارد یا نه ال ارژینین و کلسیم در صورتی که زیر نظر متخصص مصرف شود مشکلی ندارد چرا که مصرف بیش از حد هر مکملی عوارض خود را دارد . سوپر کراتین برای تقویت عضله و افزایش حجم کاربرد دارد و در افزایش قد چیزی در مورد آن گفته نشده.
منبع: پزشک آنلاین