يکشنبه، 14 مهر 1392

پرسش :

آیا ظرفهای سفالی رنگ شده حاوی سرب هستند و آیا استفاده از آنها خطرناک است؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر حدیث صبور، متخصص تغذیه و رژیم درمانی:
ظروف سفالی به علت آلودگی با سرب توصیه نمی شود. ظروف آهنی مشکلی ایجاد نمی کنند. ظروف مسی به علت ایجاد مسمومیت توصیه نمی شود. ظروف آلومینیومی به خصوص اگر لایه نازک محافظ داشته باشند مشکلی ایجاد نمی کنند. ظروف لعاب دار بهترین انتخاب به خصوص برای استفاده در مایکروفر است. برای پخت با حرارت بالا ظروف فولادی یعنی استیل بهترین انتخاب هستند.
منبع: پزشک آنلاین