يکشنبه، 14 مهر 1392

پرسش :

دوسال است والیبال کار میکنم ورزش را خیلی دوست دارم اما وقتی وارد زمین میشم حال و حوصله انجام فعالیت ندارم یعنی کار میکنم بیشتر با زور هست خودم ورزش را خیلی دوست دارم استعداد بالایی هم دارم اما بیحالی من اجازه انجام فعالیتم را آن طور که میخوام بهم نمیده یعنی من کارم خوبه اما بی حالی من اجازه نمیده کارم را در حدی که بلدم انجام بدم .لطفا مرا راهنمایی کنید؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
علل مختلفی می تواند سبب بروز ضعف و بیحالی در فرد بشود: کم خونی ، اضافه وزن ، افسردگی ، افت سطح قند خون ، مشکلات جسمانی و بیماریهای داخلی ، مشکلات روحی مانند اضطراب و استرس ، وجود بیماریهای ویروسی و... می تواند سبب بروز این حالات شود . ابتدا سعی کنید استرس های محیطی را کنترل نمایید . از گرسنگی های طولانی مدت بپرهیزید و وضعیت تغذیه تان را بهبود دهید.به خصوص باید 2ساعت قبل ورزش از موادی مثل شیر-میوه- نان و پنیر -مغزها استفاده کنید و به تغذیه قبل و بعد ورزش توجه بفرمایید لذا توصیه می شود حتما به متخصص تغذیه مرا جعه فرمایید.
منبع: پزشک آنلاین