يکشنبه، 14 مهر 1392

پرسش :

دختر 21ساله هستم،قدم170و وزنم حدودا56،من استیله خیلی خوبی دارم تنها مشکلم لاغری بیش از حد صورتمه.میخوام ازکپسولهای چاقی صورت استفاده کنم امامیترسم عوارض داشته باشه!چه نوع تغذیه ای میتونه به پرشدن صورت کمک کنه؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
در درجه اول باید آب ومایعات را درست استفاده نمایید و انواع غذاها بخصوص لبنیات و میوه ها و سبزیها ی تازه-مغزها یه خصوص بادام و جگر،پیاز، ماهی، سبوس برنج‌(که سرشار از ویتامین‌های گروه B است)استفاده کنید و از این طریق پروتئین- انواع ویتامینها و املاح معدنی را به بدن خود برسانید. کمبود این مواد بر پوست اثر منفی دارد. توصیه می شود حتما به متخصص مراجعه فرمایند و حتما برنامه غذایی خود را با یک متخصص تغذیه چک کنید.فراموش نکنید در درجه اول باید آب ومایعات و میوه وسبزیجات را درست استفاده نمایید و درست بخوابید.
منبع: پزشک آنلاین