يکشنبه، 14 مهر 1392

پرسش :

دختری هستم 20 ساله با قد 163 و وزن 49 کیلو.خوشبختانه از هیکلم راضی هستم ولی تنها مشکلم چاقی صورتم می باشد که نسبت به هیکلم کمی تپل به نظر میرسد آیا راهی برای لاغری صورتم پیشنهاد می کنید.

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
شما می توانید از دستگاه RF استفاده کنیدRFتکنولـوژی نویـنی اسـت که در آن با اسـتفاده از امواج رادوفرکوئنسی می توان صورت را لاغر نمود به قسمت خدمات کلینیک مراجعه فرمایید.
منبع: پزشک آنلاین