يکشنبه، 14 مهر 1392

پرسش :

پسر 18 ساله هستم و به خاطر چاقی زیاد سینه های بزرگی دارم. کسایی هستن که از من چاق ترن اما مثل من نیستن. میخواستم ببینم دلیلش چیه و آیا راهی هست برای حل این مشکل؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
باید بررسی شوید . البته در بسیاری موارد طبیعی بوده و به دلایل مختلفی ممکن است رخ داده باشد.یکی از دلایلی که باعث بزرگی سینه ها در مردان است بزرگ شدن غدد پستان یا افزایش بافت چربی در اطراف سینه .تغییر سطح هورمونها مصرف داروها (داروهایی که برای سوزش معده افزایش دهنده عملکرد استروئیدها داروهایی که برای نارسایی قلب و فشار خون بالا مصرف میشوند .میتواند دلیلی برای بزرگی سینه ها باشد. همچنین نوزادانی که در طول دوره بارداری در معرض استروژن قرار میگیرند ممکن است در دوره نوجوانی و بلوغ با بزرگ شدن سینه ها مواجه شوند. برای درمان بستگی به میزان افزایش حجم آن گزینه هایی وجود دارد که شامل موارد زیر است : • درمان علت بوجودآمدن آن . برای مثال ، زمانی که ممکن است دارو منجر به این بزرگی شده باشد باید داروها متوقف شوند یا اینکه نوع آنها تغییر یابد تا پستان به حالت عادی برگردد. • درمان با داروهایی برای کاهش یا مقابله با استروژن • جراحی برای برداشتن بافت پستان
منبع: پزشک آنلاین