يکشنبه، 14 مهر 1392

پرسش :

لطفا یک هرمون برای رشد سریع ماهیچه و یک هرمون برای افزایش قد معرفی کنید؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
به هیچ عنوان از هورمون ها جهت افزایش ماهیچه استفاده نفرمایید چرا که بر سلامتی شما عوارض سوئ بسیاری دارد برای افزایش قد هم باید بررسی شوید در صورت نیاز زیر نظر پزشک معالج مصرف شود و بعد از انجام آزمایشات در صورت لزوم وگرنه برای سلامتی خطرناک هستند.
منبع: پزشک آنلاین