يکشنبه، 14 مهر 1392

پرسش :

مصرف چه میوه و سبزیجاتی باعث شفافیت و زیبایی پوست صورت میشود؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
در درجه اول باید آب ومایعات را درست استفاده نمایید بهتر است به چند نکته توجه کنید: رژیم غذایی باید حاوی 5 گروه اصلی غذایی شامل: 1- نان‌ و غلات 2- میوه‌ها 3- سبزی‌ها 4- گوشت ‌و حبوبات‌ و تخم‌مرغ 5- لبنیات و تأمین کننده انرژی و تمام ریزمغذی‌ها (ویتامین‌ها و املاح) باشد. 2- برنامه غذایی باید متنوع باشد و انواع مواد غذایی در‌ آن گنجانده شود. هیچ‌کدام از وعده‌های اصلی غذایی (صبحانه، ناهار و شام) حذف نشود ودر یک ‌برنامه غذایی مناسب باید اعتدال در مصرف مواد غذایی رعایت شده و از مصرف زیاد یک نوع ماده غذایی و حذف مواد غذایی دیگر پرهیز شود. رژیم های نادرست و برنامه غذایی نا متعادل باعث لاغری صورت و کدر شدن پوست می شوند. از انواع غذاها بخصوص لبنیات و میوه ها و سبزیها ی تازه-مغزها به خصوص بادام جگر،پیاز، ماهی، سبوس برنج‌(که سرشار از ویتامین‌های گروه B است)استفاده کنید و از این طریق پروتئین- انواع ویتامینها و املاح معدنی را به بدن خود برسانید. کمبود این مواد بر پوست اثر منفی دارد. توصیه می شود حتما به متخصص مراجعه فرمایند و حتما برنامه غذایی خود را با یک متخصص تغذیه چک کنید.فراموش نکنیددر درجه اول باید آب ومایعات و میوه وسبزیجات را درست استفاده نماییدو درست بخوابید.حتما با متخصص پوست مشاوره کنید. مصرف شیر باعث می شود پروتئین وانواع ویتامینها و املاح معدنی را به بدن خود برسانید که برای سلامت پوست مفید است میوه به خصوص سیب انار هلو طالبی گلابی سبزیجات کلم کاهو کرفس کدو ولیمو ترش و جوانه ها.
منبع: پزشک آنلاین