يکشنبه، 14 مهر 1392

پرسش :

من 23 سال دارم و 2سال هست بدنسازی کار میکنم می خواستم یک مولتی ویتامین خوب مخصوص ورزشکاران بهم معرفی کنید؟و در ضمن من چند مدت وعده های غذاییم رو تنظیم میکنم و وزنم زیاد میشه ولی تا چند روز وعده غذاییم کم میشه یا تغییر میکنه وزنم خیلی زود میاد پایین می خواستم علت این کم شدن سریع وزنم رو بدونم؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
باید بررسی شوند . اگر ویتامین ها را به مقدار کافی از غذاها دریافت می‌کنند نیاز به مکمل نیست واگر بعد از بررسی تشخیص داده شود نیاز به مکمل است با توجه به شرایطتانABC PLUS مکمل خوبی است. علت این کم شدن سریع وزن بسیار طبیعی است همانطور که اشاره کردید کاهش وعده های غذای و متابولیست بالای بدن به علت ورزش است. باید حجم عضلاتتان را با تغذیه خوب و تمرین افزایش دهید.
منبع: پزشک آنلاین